Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op.

Shop

Levertijden webshop bestellingen

Bestellingen van producten die voorradig zijn, geplaatst op werkdagen vóór 12.00 uur, worden binnen 3-5 werkdagen bij ons verzonden.

Bestellingen van custom made producten, geplaatst op werkdagen vóór 12.00 uur, worden binnen 5-8 werkdagen bij ons verzonden.

Briefpost binnen NL wordt geleverd binnen circa 3 werkdagen.
Briefpost naar België wordt geleverd binnen circa 7 werkdagen.
Pakketpost of Buspakketjes binnen NL en België worden geleverd binnen circa 2 werkdagen.


Liever een track&trace service? Dat behoort tot de mogelijkheden en wordt alleen op aanvraag verwerkt tegen het PostNL tarief van €7,25 (NL) en €13,- (BE)

Retourneren

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour worden gezonden, mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je ontvangt dan het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening. De verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening. 

Neem contact met ons op om je retourzending aan te vragen. 

Let op: bestellingen op maat (custom made) kunnen niet worden geretourneerd.

Geboortekaartjes & Trouwkaarten

Wat is de beste manier om contact op te nemen?

Als je een snelle vraag hebt adviseren we om contact op te nemen via e-mail. We beantwoorden je e-mail binnen 2 – 5 werkdagen. Je kunt ons bereiken op info@studio-impressed.nl.

Ik heb na 5 dagen nog steeds geen reactie op mijn e-mail?

Helaas, komt het weleens voor dat wij in de spambox terecht komen. Check daarom altijd even deze box.

Moet ik vooraf reserveren?

We werken op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vanwege onze kwalitatieve werkwijze en het grote aantal aanvragen kunnen we helaas geen boekingsvakken vasthouden totdat er een aanbetaling is gedaan. We raden aan vroeg te boeken om teleurstelling te voorkomen en zeker te zijn van drukwerk door Studio Impressed.

Wat is de doorlooptijd van ontwerp tot afdruk?

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Studio Impressed neemt dan ook de tijd om jouw drukwerk met veel precisie op ambachtelijke wijze te vervaardigen. Elke kaart wordt per stuk met oog voor detail vakkundig gedrukt en dat vergt tijd en aandacht. 

De gemiddelde doorlooptijd van ontwerp tot afdruk:

• Geboortekaartjes; 1-3 weken

• Trouwkaartjes; 3-4 weken

• Trouwkaartjes incl. stationery; 5-6 weken

• Stationery; 3-4 weken

We raden aan om ruim op tijd contact met ons op te nemen om jouw wensen werkelijkheid te maken. Heeft jouw bestelling haast? Laat het ons gerust weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Wat is custom made?

Bij een custom made product wordt het ontwerp speciaal voor jou ontworpen. Al jouw wensen worden werkelijkheid en niets is onmogelijk.

Zijn er samples/proefdrukken beschikbaar?

Ja! Heb je interesse in onze ontwerpen dan krijg je indien gewenst papiersamples toegestuurd om echt een idee te krijgen van de kwaliteit, bedrukking en papiersoorten die we gebruiken.

Proefdrukken is daarin tegen niet mogelijk.

Wanneer moet ik mijn huwelijksuitnodiging versturen?

We raden je aan om je huwelijksuitnodiging minimaal 8 weken voor je trouwdag te versturen. Idealiter starten we 4 maanden voor de bruiloft met het ontwerp van de huwelijksuitnodigingen, rsvp en stationery. 

Let op: save the date worden normaliter eerder verzonden.

Hoelang duurt het voordat de geboortekaartjes klaar zijn voor verzenden?

Wij streven erna om de geboortekaatjes binnen 8 werkdagen te verzenden. Echter zijn wij afhankelijk van verschillende partijen waardoor het met enige uitzondering een dagje langer duurt.