Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

Letterpress foliedruk geboortekaartje met citroen. Gedrukt op digitaal papier en afgewerkt met letterpress foliedruk in de kleur glimmend goud.

Geboortekaartjes

Bijzonder luxe uitstraling

Een unieke foliedruk geboortekaartje precies hoe jij hem voor je ziet. We illustreren een ontwerp speciaal voor jou en bepalen samen het formaat, kiezen samen een van de vele foliesoorten en een kwalitatieve papiersoort. Wij denken graag met je mee! Of je nu al vol ideeën zit of nog niet helemaal weet wat bij jullie past? Wij komen er samen uit. Wij stellen de juiste vragen of ontwikkelen moodboards om elkaars verwachtingen samen te laten komen. We kijken ernaar uit om jouw droomkaartje werkelijkheid te maken.

Custom made

Met liefde gemaakt in ons atelier in Amsterdam

Door het gebruik van luxe papiersoorten en bijzondere kleuren folie verzekeren we de hoogst mogelijke kwaliteit foliedruk geboortekaartjes. De ontwerpen zijn allemaal huisgemaakt en elk kaartje wordt volledig met de hand gedrukt. 

Foliedrukmachine studio impressed
Klassiek geboortekaartje Loeke met holografie folie en kleur op snede.
Oud-Hollands kaartje klassiek met geschepte rand

Get in touch

Leuk dat je erover nadenkt met ons samen te werken! Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 2-4 werkdagen contact met je op om je wensen en ideeën te bespreken!

Ontwerpen

Nadat we je wensen en ideeën op een rijtje hebben gezet maken wij een passende offerte. Wanneer er akkoord op de offerte is, beginnen we met het maken van de eerste ontwerpen.

Finetune

Zodra je de eerste ontwerpen hebt ontvangen, horen we graag wat jouw op- en aanmerkingen zijn. Wij vinden het belangrijk dat dit speciale moment met een perfect kaartje van start gaat.

Tevredenheids garantie

Als je 100% tevreden bent met het ontwerp van het geboortekaartje, sturen we je een digitale proefdruk ter goedkeuring voordat we beginnen met het ambachtelijke productieproces.

Drukken

There we go! Wat ons onderscheidt van andere ontwerpstudio’s, is dat al onze ontwerpen en elk kaartje huisgemaakt zijn. Op deze manier zijn we verzekerd dat alles tot in perfectie met de hand wordt geproduceerd.

Levering

There you go! We voegen de kaarten samen met eventuele extra’s zoals adresetiketten, sluitstickers, lakstempel en gepersonaliseerde postzegels en sturen het pakketje naar het gewenste adres.

Uniek letterpress foliedruk geboortekaartje gedrukt op Oud-Hollands papier met een geschepte rand afgewerkt met mat goud folie

TARIEVEN

Ontwerp- en drukwerkkosten

De ontwerpkosten zijn €250, inclusief 21% BTW. Bijkomende kosten voor drukwerk, enveloppen, sluitstickers en adreslabels zijn niet inbegrepen.

Drukwerkkosten variëren op basis van factoren zoals het aantal kaarten, papiersoort, druktechniek en speciale afwerkingen zoals foliedruk of kleur op snede. Bij specifieke wensen is het raadzaam een offerte aan te vragen.

Het ontwerpproces omvat een PDF-voorstel voor het geboortekaartje, een kleurvoorstel voor de envelop, sluitzegel, adreslabel en persoonlijke postzegel. We passen het ontwerp aan totdat het volledig aan je wensen voldoet. Na de geboorte ontvang je alles als één pakket, klaar om de kaartjes zelf te versturen.