Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

Italiaanse bruiloft in romantische sfeer. Tafeldekking bekleed met Studio Impressed stationery.

TROUWKAARTEN

Met liefde ontwerpen we trouwkaarten die de liefde vieren

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van drukwerk om jullie liefde te vieren en mensen samen te brengen door een bijzonder ontwerp, gedurfde creativiteit, en het vakmanschap van traditionele foliedruk. Het gehele drukproces wordt met de hand doorlopen, zo geven we iedere kaart een magisch randje.

Trouw uitnodiging gedrukt op een prachtige diepe groene kleur GFsmith papier bedrukt met letterpress foliedruk in de kleur goud glimmend.
Trouw uitnodiging gedrukt op een prachtige diepe groene kleur GFsmith papier bedrukt met letterpress foliedruk in de kleur goud glimmend.

Samen met onze koppels realiseren we hun droomstationery, van save-the-dates tot aan de bedankkaartjes en alles daartussenin.

Huwelijksuitnodiging gedrukt met full colour afgewerkt met letterpress foliedruk in de kleur mat goud

DESIGN OPTIES

Custom design

Een custom design betekent dat jouw design volledig wordt afgestemd op jullie als koppel, met eindeloze mogelijkheden. Elk detail van jullie trouwstationery is uniek en speciaal voor jullie gecreëerd.

Semi-custom design

Weet je niet goed waar je precies moet beginnen of een beperkter budget? Kies voor een semi-custom design: kies een bestaand kaartje uit mijn portfolio en we passen het samen aan aan jouw wensen.

Een oog voor detail

Met een scherp oog voor detail vormgeven we unieke ontwerpen. Elk element, of het nu het papier, de folie, of de envelop met sluitsticker is, het wordt met liefde gekozen en uitgewerkt.

Duurzaam & verantwoord

Wij maken weloverwogen, duurzame keuzes, variërend van gebruik van gerecycled papier tot het selecteren van eco-vriendelijke folies. We streven naar een milieuvriendelijk assortiment.

Wij zijn dol op typografie

Overal vinden we inspiratie, of het nu gaat om verpakkingen of Franse menu's. Het samenvoegen van onze typografische inspiratie met onze verfijnde ontwerpstijl is wat onze studio echt onderscheidt.

TARIEVEN

Ontwerp- en drukwerkkosten

De ontwerpkosten zijn v.a. €250, inclusief 21% BTW. De uiteindelijke prijs is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Is jouw ontwerp gebaseerd is op een bestaande kaart? Dan zullen de kosten lager zijn. Kies je voor een volledige stationery met o.a. een save the date kaart, uitnodiging, menukaarten, naamkaartjes etc.? Dan zullen de kosten hoger zijn.

Drukwerkkosten variëren op basis van factoren zoals het aantal kaarten, papiersoort, druktechniek en speciale afwerkingen zoals foliedruk of kleur op snede. 

Bij specifieke wensen is het raadzaam om vrijblijvend een offerte aan te vragen.