Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

Letterpress folie + offset

Minimalistische trouwhuisstijl

Een bijzondere samenwerking met een prachtig stel — een bespoke huwelijksweekend in Italie vraagt om een unieke huwelijksstationery.

De trouwkaart van Michelle en Sam is enkelzijdig offset gedrukt op 700 grams colorplan papier. De naam is in letterpress goudfolie gedrukt zodat er mooi reliëf ontstaat.

Trouw uitnodiging gedrukt op een prachtige diepe groene kleur GFsmith papier bedrukt met letterpress foliedruk in de kleur goud glimmend.
Trouw uitnodiging gedrukt op een prachtige diepe groene kleur GFsmith papier bedrukt met letterpress foliedruk in de kleur goud glimmend.
Klassieke Huwelijks stationery in blauw en grijs tinten afgewerkt met letterpress goudfolie

full folie

Klassieke trouwhuisstijl

Een mooie samenwerking met het prachtige koppel — Frederiek en Benjamin en in samenspraak met een wedding planner.

Een klassieke trouwhuisstijl enkelzijdig met goudfolie bedrukt op 540 gram Colorplan papier. Een winter bruiloft met diepe blauwe tinten geheel passend bij de trouwdecoratie van de dag.

Klassieke Huwelijks stationery Save the Date in grijs tinten afgewerkt met letterpress goudfolie

Letterpress folie + full color

Voordelige geboortekaartjes & trouwkaarten

De ouders & koppels van deze prachtige kaartjes kozen voor letterpress folie in combinatie met full color. Dit drukwerk wordt digitaal gedrukt op 300-350 gram papier. Er kan gekozen worden voor mat, natuur, structuur of Oud-Hollands papier.

Letterpress foliedruk geboortekaartje met citroen. Gedrukt op digitaal papier en afgewerkt met letterpress foliedruk in de kleur glimmend goud.
Huwelijksuitnodiging gedrukt met full colour afgewerkt met letterpress foliedruk in de kleur mat goud
Uniek letterpress foliedruk geboortekaartje gedrukt op Oud-Hollands papier met een geschepte rand afgewerkt met mat goud folie

Letterpress foliedruk

Oud-Hollands geboortekaartje

De ouders van Nena & Alex kozen voor een van mijn favorieten papiersoorten - Oud-Hollands. Oud-Hollands papier is 300 grams en heeft een prachtige geschepte rand en een fijne structuur. Het leent zich voor perfect voor foliedruk. Deze kaartjes toveren trotse gezichten!

Oud-Hollands kaartje klassiek met geschepte rand

Preeg + offset

Speciale vormen

De ouders van Sev kozen voor iets totaal anders. Ze hadden hun eigen moodboard samen gesteld wat resulteerde in een prachtig uniek ontwerp. De unieke vorm is gestanst uit 900 grams colorplan papier bedrukt met enkelzijdige preeg. Een preeg is het aanbrengen van reliëf/hoogteverschil in het papier ook wel blinddruk genoemd. De achterzijde van de kaart is offset gedrukt. Een uniek project waar wij trots op zijn!

Letterpress folie

Minimalistisch geboortekaartje

Deze kaartje hebben een minimalistisch ontwerp met prachtige details — Kleine diertjes, kleur op snede of goud folie of de holografisch folie.

Gedrukt op colorplan papier 540 gram afgewerkt met letterpress foliedruk.

Klassiek geboortekaartje Loeke met holografie folie en kleur op snede.